INDRAMNING - den eksklusive finish:
Når du køber en tegning indrammet, skræddersyr jeg den, så den passer ned til mindste milimeter med tegningens mål. Det vil sige, at selvom du har bestilt en A4 eller A3 ramme, kan jeg godt finde på at lægge en smule til eller trække fra, hvis det passer bedre til tegningen (medmindre vi har aftalt et præcist mål). Det er også muligt at lave dem kvadratiske. Alle rammer er håndlavede og med refleksfrit glas og passpartout.

De fleste vælger en sort ramme, men er du mere til træ, hvid, guld, sølv eller aluminium er det også en mulighed. Flertallet af indramninger er med hvidt eller råhvidt passpartout, men til særlige lejligheder er det flot at lege med de specielle. Herunder er eksempler på sort passpartout, eller hvidt med sort eller guld kant. En enkel tegning er med cognac læderoverflade - virkelig elegant og anderledes, hvis det passer ind i din indretning.

Jeg kan tilbyde ca. 50 forskellige ramme-lister, så sig til hvis du vil se flere prøver end de viste.

Ønsker du unika-rammer, så spørg. Jeg køber løbende genbrugsrammer, og der er nogle rigtig flotte imellem, hvis du ønsker noget helt specielt.

Klik på billederne for at se detaljer om pris, listebredde m.m.